RapidSSL SSL

  • Alan Adı Doğrulama
  • 128/256 BIT Şifreleme
  • 99.9% Tarayıcı Uyumluluğu

₺125.OO/yıllık

Satın Al!

SSL Sertifikaları, kişisel blog siteleri, başlangıç, orta ve üst düzey seviyesindeki e-ticaret siteleri, web tabanlı e-posta ve diğer güvenli iletişim ihtiyacı gerektiren tüm uygulamalar için uygun çözümlerdir.

Tüm bankalarla %100 uyumlu olan SSL Sertifikalarının teslim süresi ortalama olarak 30 dakika sürmekte ve hiçbir belge gerektirmemektedir. .

SSL Sertifikalarımız diğer tüm sertifikalar gibi x509 ve PKCS standartlarına uygundur.

SSL Sertifikası kurulumu firmamız teknik ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Garanti Bedeli Nedir?

SSL Sertifikalarında verilen Garanti Bedeli, satın aldığınız ilgili SSL Sertifikasının, hatalı işlem, sertifika kaynaklı oluşabilecek teknik bir aksaklık veya güvenlik sorunu durumunda ödemeyi garanti ettiği bedeldir. Bu garanti bedelleri, SSL türlerine göre değişkenlik göstermektedir. Her SSL Sertifikası ürününün yanında, taahhüt ettiği garanti bedelinin tutar bilgisi yer almaktadır.

Hızlı Kurulum SSL ve Şirketler için SSL Arasındaki Fark Nedir?

Tüm SSL sertifikaları ve bunları uygulayan güvenli siteler, tarayıcı adresi çubuğunda https:// ön eki gözükür. Şirketler için SSL ve Kurumsal SSL Sertifikaları ile korunan web sitelerde ise yeşil tarayıcı çubuğu görüntülenir. Kurumsal Sertifikalarının kurulum ve aktivasyon işlemleri 30 güne kadar sürebilmektedir.

Tüm Bankalarla Uyumlu Mudur?

Evet, SSL Sertifikaları tüm bankalarla uyumludur.

SSL Sertifikası Almak İstiyorum, Hosting Hizmetini Sizden Mi Almalıyım?

Hayır, mevcut servis sağlayıcınızda bulunan hosting hesabınız için SSL Sertifikasını, Tumeva'dan temin edebilirsiniz.

SSL Sertifikası Nasıl Alınır?

SSL Sertifikasının sipariş işlemi tek aşamada gerçekleştirilmektedir. Satın almak istediğiniz sertifikayı sepetinize ekleyerek ödeme yapmanız sonrası, Müşteri Paneliniz üzerinde ilgili menü üzerinden CSR Kodu üreterek SSL Sertifikası kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

SSL Sertifikası Kurulumu Nasıl Yapılır?

SSL Sertifikası kurulumu, web sitenizin bulunduğu platform ve kullanmakta olduğunuz hosting kontrol panelinin işlevlerine göre değişkenlik göstermekle birlikte genel olarak kısa bir işlemdir.

SSL Sertifikası Nedir?

SSL Sertifikası iki nokta arasındaki veri iletişiminin şifrelenmiş olarak güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayan ve site adreslerinin doğruluğunu kontrol eden bir üründür. Özellikle e-ticaret platformlarında güvenli ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlayarak, kredi kartı ve kişisel verilerin şifrelelenerek iletilmesine olanak tanır.

SSL Sertifikası İle Güvendesiniz

Google Sıralamasında Yükselme

Dünyanın en popüler arama motoru Google, sıralama sonuçlarında SSL sertifikasına sahip web sitelerine öncelik verdiğini açıkladı. SSL sertifikanız ile rakiplerinizin bir adım önünde olun. Google'un resmi açıklamasına göz atın.

%100 Tarayıcı Desteği

Chrome, Firefox, İnternet Explorer, Opera ve Safari gibi tüm tarayıcılarda geçerli bir sertifika edinin ve kullanıcılarınıza güvende olduklarını hissettirin

Güçlü Şifreleme

Web siteniz üzerindeki veri transferini şifreleyin ve üçüncü şahısların üyelik bilgisi ve kredi kartı numaları gibi hassas bilgileri ele geçirmesine engel olun

Tüm Bankalarla Uyumlu

Sanal pos hizmeti veren tüm banka ve ödeme sistemlerinin kabul ettiği bir sertifikaya sahip olun.

Hızlı Kurulum

Seçtiğiniz sertifika için uzun bekleme ve onay süresi yoktur. Yaklaşık olarak 30dk - 1 saat arasında SSL Sertifikanız aktif olacaktır.

Tam Güvenlik

Ziyaretçilerinize veri trafiğini şifrelediğinizi gösterin. Onların güvende hissetmesine yardımcı olun.

SSL’yi (https:) kullanmaya başlayın

Web tarayıcısı ile web sunucusu arasında gidip gelen verileri şifreleyen “SSL” (Secure Sockets Layer – Güvenli Yuva Katmanı) adlı teknoloji, müşterilerinizin bilgilerini korumanıza yardımcı olabilir. SSL ile güvenliği sağlanan web adresleri http: yerine https: ile başlar. Bu nedenle bazen SSL’den “HTTPS” olarak bahsedilir.

 

SSL’nin Yararları

SSL kullanmak, şifrelenmemiş bir web bağlantısına göre daha fazla gizlilik ve güvenlik sağlar. Bilgilerin üçüncü taraflarca ele geçirilmesi ve kötüye kullanılması riskini azaltır. Birçok site ziyaretçisi, SSL bağlantısı kullandıklarını bildiklerinde ödeme bilgileri ve diğer kişisel bilgilerini paylaşırken daha güvende hissedebilir.

 

Web sayfalarında SSL olup olmadığını kontrol etme

Bir SSL bağlantısı kurulduğunda web tarayıcılarının çoğunda bir kilit simgesi görünür.

SSL’yi kontrol etmenin en doğrudan yolu web adresini, başına https:// ekleyerek tarayıcınıza girmektir, örneğin https://adwords.google.com. Tarayıcınızda bir kilit simgesi görürseniz, bağlantılarınızın güvenli olduğunu onaylamak üzere ek bilgi için bu simgeyi tıklayın. Kilit simgesi yoksa, sayfa SSL ile güven altına alınmamıştır.

SSL teknolojisinin birçok web sitesi tarafından yalnızca şifre veya kredi kartı numarası gibi hassas bilgilerin aktarıldığı belirli sayfalarda kullanıldığını unutmayın.

 

Haber Yazılımı ya da Kurumsal Siteleriniz de SSL Serfikası kullanmaya hemen başlayın.